HVAC Ontwerper

Geplaatst op 11 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als ontwerper van HVAC en sanitaire installaties sta je in voor de calculatie en ontwerp van projecten binnen het departement projects.

Je wordt, na interne opleiding, verantwoordelijk voor de complete studie- en offertefase. Vanaf de prijsaanvraag tot de uiteindelijke offerte en technisch commerciële besprekingen bij de klant zal je de zaken kort opvolgen

Je kan zelfstandig de wensen van de klant omzetten naar een studie en/of calculatie, je gaat dan ook de technische, financiële en contractuele voorwaarden van de bestekdocumenten interpreteren en bespreken met de klant.

Naast het zelf ontwerpen en controleren van de studies sta je ook in voor de kostprijsberekening, hier ga je de vergelijking van de verschillende aanbiedingen van leveranciers en onderaannemers onderzoeken en bespreken.

Door bezoeken van werven, beurzen en diverse opleidingen krijg je de mogelijkheid om bij te blijven met de evoluties in de sector.

Functie eisen

  • Je hebt een technische bachelor en/of Master diploma.
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnenin de HVAC
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kan goed zelfstandig en nauwkeurig werken en hebt een commerciële insteek.
  • Resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en flexibiliteit kenmerken jouw persoonlijkheid.
  • Je bent in staat de juiste prioriteiten te stellen, ook ben je klantgericht en weet goed te onderhandelen en te overtuigen.
  • Je bent bereid om polyvalent ingeschakeld te worden en werkt proactief.
  • Ervaring met Microsoft Excel is een must pluspunten zijn je kennis van het TB105 en de EPB-regelgeving en normen.

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale speler op het vlak van automatisatie, ze zijn in België uitermate gespecialiseerd in HVAC en elektriciteit en zijn erg trots op hun familiaire sfeer in een grote organisatie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com