HVAC Ingenieur

Geplaatst op 28 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je wordt tewerkgesteld als ingenieur HVAC binnen de vakgroep HVAC (energietechnieken) en werkt samen met de afdelingen Bouw en PharmaChem.

In deze functie verzamel je de relevante informatie en neem je aanvang met het studiewerk en het opmaken van achtereenvolgens het concept en daarna detailontwerp, dat zal dienen als input voor enerzijds de project manager, ter voorstelling van het project aan de klant, en anderzijds de tekenaars om zo samen het uitvoeringsdossier te kunnen opstellen.

Je volgt de wijzigingen op die het dossier ondergaat en staat tevens in voor de opvolging van de uitvoering van de werken betreffende jouw vakgebied. Kortom, je geeft advies, ontwerpt en doet de opvolging van de HVAC installaties binnen onze projecten.

Functie eisen

Als HVAC Ingenieur heb je:

·        Een master diploma in de industriële wetenschappen met specialisatie in mechanica, elektromechanica of energie. (klimatisatie)

·        Minstens 7 jaar ervaring als studie-ingenieur HVAC en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

·        Een uitstekende gesproken en geschreven kennis Nederlands en hebt daarnaast goede kennis van het Frans en het Engels.

Over het bedrijf

Onze klant is een ingenieurs- en architectenbureau waar 120 medewerkers aan de slag zijn. Het is een familiebedrijf dat oplossingen op maat aanbiedt en liefst met hun klanten een lange-termijn relatie aangaat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com