Hoofd onderhoud

Geplaatst op 15 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je zal voor deze functie de leiding nemen over een ploeg van onderhoudstechniekers. Dit team staat in voor het oplossen van technische problemen in verband met de productiemachines.

Je zorgt voor de coördinatie op vlak van planning maar ook door actief op de vloer problemen te analyseren en op te lossen. Je motiveert je team om te zorgen dat de machines ongehinderd verder kunnen functioneren. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

  • Je bent industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring
  • Een eerste ervaring in een onderhoudsfunctie is een plus!
  • Je bent gedreven en je hebt zin voor leidinggeven

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in staalverwerking, zij hebben hiervoor een zeer grote vestiging in Vlaanderen, maar ook onder andere in Tsjechië. Het is dus een KMO die ondertussen internationaal uitgegroeid is. De communicatie in het bedrijf is zeer open en mensgericht: ze hanteren de communicatiestijl van een familiebedrijf en gaan ook op die manier om met hun medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com