Hardware engineer

Geplaatst op 09 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als hardware engineer ontwikkel, implementeer en optimaliseer je analoge en digitale schakelingen binnen de hardware. Hierbij geef je technische ondersteuning aan jouw collega’s van de sales en productie. Je maakt rapporten op in samenwerking met het projectteam met daarin de doelstellingen, de vereisten en de schema’s.

Functie eisen

Wat willen we in jou als hardware engineer terugvinden:

  • Je hebt een hoger diploma in een elektronische richting
  • Je kan goed overweg met analoge en digitale schakelingen
  • Je kan werken met PCB ontwerp
  • Je kan programmeren in Java, Pyton, C++,...
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als hardware engineer, is een bedrijf met een zeer uitgebreide ervaring op vlak van hightech oplossingen die, onder andere, gebruikt worden in de luchtvaart en ruimtevaart. Ze ontwikkelen en produceren radar- en communicatieapparatuur.

Men biedt jou als hardware engineer een hightech werkomgeving waar innovatie centraal staat. Je krijgt de nodige begeleiding en opleiding (via een peter of meter) en komt terecht in een team van toffe en enthousiaste collega’s. Uiteraard is alles mooi aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com