Field Service Engineer

Geplaatst op 27 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een opleidingsfase krijg je de verantwoordelijkheid de producten te testen, het onderhoud en de eventuele reparaties en de training van de klant omtrent het leren opereren en onderhouden van het product. Deze taken vinden steeds plaats op de site van de klant, dit kan wereldwijd zijn. De producten kunnen zowel op vlak van de voedingsindustrie zijn als luchthavenefficiëntie en automatisatie.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor, bij voorkeur in elektronica
  • Je hebt oog voor kwaliteit, je bent leergierig en je kan zelfstandig werken
  • Je bent bereid tot buitenlands reizen en lange periodes in het buitenland te verblijven


Over het bedrijf

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, ontwerpt, produceert en verkoopt machines. Naast een ongelofelijk leuke, gevarieerde en technisch uitdagende functie biedt onze klant jou een functie met ruimte voor initiatief, bijscholing en groei. Je komt terecht in een dynamisch en professioneel bedrijf met een vlakke structuur en een collegiale sfeer. Tegenover deze functie staat een aantrekkelijk loon met een voordelenpakket op maat van jouw ervaring. Je ontvangt een flexibele vakantieregeling, een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13e maand.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com