Field Engineer

Geplaatst op 27 november 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Jij zorgt dat de ploeg samensmelt eens je dat voor elkaar hebt gekregen. Dan zal je zorgen voor de installatie van het product. Onze klanten zitten in de industrie of in het openbaar vervoer. Jij zal zorgen dat het herstel en het onderhoud van de elektrische installaties bij hun inorde is.
Functie eisen

  • Bachelor elektriciteit/elektronica
  • NL-talig + kennis van andere talen is altijd een pluspunt
  • Je levert kwaliteit
  • Werkt gedetailleerd en stipt in je technische interventies
  • Goede sociale contacten heb je zeker!
  • Gedreven persoonlijkheid
Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097 maya.​petrovic@​be.​whoohoo.​com