Field automation en/of E&I engineer

JUL 01
Gent Flex Bachelor
31.07.2019 100089908
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Gent, is actief in de hernieuwbare energie. Hun installaties worden over heel Europa gebouwd. Er is een toffe sfeer aanwezig, duurzaamheid wordt nauw in acht genomen en iedereen steekt graag eens de handen uit de mouwen. Je leert bij hun ook verschillende aspecten kennen, namelijk E&I en PLC-programmatie.

Wat bieden zij jou aan?

  • Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling
  • Een aantrekkelijke verloning met diverse voordelen
  • Een vaste tewerkstelling in een toonaangevende en groeiende onderneming

Over de functie

Jouw projecten zijn veelzijdig. Concreet ben jij verantwoordelijk voor de volledige aansturing en werking van de installatie op vlak van elektriciteit, afstemming en PLC-programmatie. De PLC-programmatie en visualisatie bereid jij in op kantoor voor. Ter plaatse bij de klant ga jij de bekabeling en hardware gaan controleren en eventueel aanpassen. Vervolgens ga jij jouw programmatie opstarten en uittesten.

Jouw takenpakket beperkt zich niet tot één specifiek veld. Daardoor kan jij in de verschillende velden jezelf verder ontwikkelen. Als je van reizen houdt, is dit een mooi extraatje. De opstart, aanpassing en optimalisering van de installatie ga jij voornamelijk in Europa bij de klant gaan verzorgen. In de toekomst kan dit uitgebreid worden naar de Verenigde Staten! Je kan daarbij opleiding, ondersteuning en begeleiding verwachten van jouw verantwoordelijke!

Functie eisen

Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering / elektrotechniek / automatisering. Een mooi pluspunt is als je reeds een praktische eerste ervaring hebt opgedaan. Dit mag doorgetrokken worden naar de stage of masterproef. Als je reeds kennis hebt van of automation of E&I en bereid bent het andere aan te leren horen we ook graag van jou!


Je hebt geen probleem met de handen uit de mouwen te steken, de werkbroek aantrekken en met vuile handen thuiskomen. Je vindt reizen en doorheen de week van huis zijn, geen probleem!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job