Expert Brandbeveiliging

Geplaatst op 22 november 2019

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Jij bent een technische autoriteit wanneer het gaat over vuurbescherming en zal instaan voor het calculeren en voorbereiden van werken in deze discipline.


Zo bepaal jij de soorten en hoeveelheden te verwerken materialen, het aantal te verwachten manuren voor prefabricage, transport, montage, demontage, et cetera aan de hand van door de opdrachtgever verstrekte gegevens, middels tekeningen en specificaties.

Je berekent aan de hand van standaard prijzen en –procedures de te verwachten materiaal-, materieel- en personeelskosten en maakt een overzichtelijke kostenopstelling waarvan een offerte/aanbieding wordt gemaakt.

Op basis van de voorhanden informatie stel je een orderfile per order of project samen ten behoeve van de uitvoering.


Tot slot verwerk je de nacalculatie en de daarbij behorende rapportages van de uitgevoerde projecten en/of onderhoudswerkzaamheden.

Steeds werk je conform de veiligheid-, gezondheid-, welzijn- en milieuvoorschriften en meld je de vastgestelde tekortkomingen en mogelijke verbeterpunten.

Functie eisen

  • Technisch bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring. (Minstens diploma TSO A2)
  • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (binnen 3 maanden na aanvang dienstverband).
  • Ervaring met en kennis van MS Office.
  • Minstens 10 jaar ervaring in een technische rol in de sector.
  • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Basis van de Franse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

De organisatie waar je terechtkomt heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com