EPlan tekenaar

Geplaatst op 15 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als EPlan tekenaar stel jij de elektrische plannen en schema’s op en pas je ze indien nodig aan. Hierbij werk je met de nodige precisie. Je maakt zowel de ontwerpen, de uitvoeringsplannen alsook de as-build plannen op.

Functie eisen

Wat willen we in jou als EPlan tekenaar terugvinden?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als EPlan tekenaar
  • Je hebt een goede kennis van EPlan 8
  • Je werkt zelfstandig en klantgericht
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en/of Frans is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als EPlan tekenaar , ontwikkelt, bouwt en implementeert totaaloplossingen binnen de industriële automatisatie.

Men biedt jou als EPlan tekenaar, naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met laptop en smartphone, een uitdaging binnen een innovatief en stabiel bedrijf. Je kan rekenen op een zeer aangename en open werksfeer waar jij het verschil kan/mag maken. Dit alles wordt aangevuld met flexibele werkuren en 12 dagen extra verlof bovenop jouw wettelijk verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com