Eplan-tekenaar / projectingenieur

Geplaatst op 16 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Word projectingenieur en Eplan-tekenaar! Je volgt telkens nieuwe projecten van A tot Z, vanaf de aanvraag tot de oplevering word je betrokken in het gehele project.

Je staat in voor de inschatting ter plaatste bij de klant en je doet de gehele opvolging van de monteurs op de werf maar daarnaast maak je ook het ontwerp van de elektrische schema's. De job is zeer autonoom met ruime bevoegdheden.

Functie eisen

  • Hoger technisch diploma in elektriciteit of elektromechanica
  • Een eerste ervaring in Eplan is een plus
  • Technisch-praktisch sterk met een organisatorisch talent

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in in industriële elektriciteit en automatisatie, en met zijn 71 jaar ervaring mogen ze zich gerust specialist noemen in de industriële elektriciteit en automatisatie. Ze zijn een gedreven KMO die werkzaam is op verschillende industriële sectoren. Ze hebben een directe communicatie met korte communicatielijnen. Daarnaast zijn ze erg mensgericht en willen ze jou ten volle opnemen in hun team, met voldoende begeleiding en ondersteuning.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com