Embedded software ontwikkelaar

Geplaatst op 16 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat in voor het uitschrijven en opvolgen van de embedded software. Je denkt creatief na over de concepten en mogelijkheden van de machines. Je programmeert de PLC controllers en staat nadien ook in voor de testing. Tot slot voorzie je ook de support en oplossingen bij de klanten. Hiervoor maak je handleidingen en andere technische documentatie. De toepassingen waarin je software gebruikt wordt, bevinden zich in industriële snij- en weegmachines.

Functie eisen

  • Hoger technisch diploma in elektronica of informatica
  • Een eerste ervaring in C, C++
  • Je hebt zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid

Over het bedrijf

Dit bedrijf specialiseert zich in hoogtechnologische weeg- en snijmachines voor de voedingsindustrie. Hun toepassingen worden wereldwijd ingezet. Ze zijn de laatste jaren aan een sterke groei bezig. Hierdoor zijn ze sterk op zoek naar nieuwe medewerkers. Ondanks hun groei, verzekeren ze een familiale werksfeer en onderling korte communicatielijnen. Ze geven zeer veel autonomie en verantwoordelijkheid en combineren dit met de nodige vrijheid.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com