Embedded software engineer

Geplaatst op 06 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als lid van het software engineer team word je betrokken in het gehele proces van de softwareontwikkeling van het product. Je krijgt de kans met verschillende platformen en programmeertalen te werken. Je past bestaande projecten aan of je maakt nieuwe projecten vanuit het niets of op basis van eerdere modules.

Functie eisen

  • Master of Bachelor in embedded software (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je spreekt vloeiend Engels
  • Je denkt probleemoplossend en je bent resultaatgericht
  • Een eerste ervaring is een plus!

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op vlak van de ontwikkeling van militaire systemen, veiligheid en luchtvaarttechnologie. Hun projecten zijn uitdagend en technologisch zeer vernieuwend. Het bedrijf stelt meer dan 90 mensen te werk waardoor er veel opportuniteiten tot bijleren en doorgroei bestaan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com