Embedded engineer luchtvaarttechnologie

JUN 26
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
26.07.2019 100150011
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in luchtvaarttechnologieën. Deze uitzonderlijke sector zorgt dan ook voor uitzonderlijk werk met uitdagende projecten. Dit breiden ze uit naar een goede sfeer en een no-nonsens cultuur. De vlakke structuur en internationaal karakter van het bedrijf zorgen voor een aangename werkomgeving. Het bedrijf vult dit aan met een aantrekkelijk salarispakket. 

Over de functie

Als software engineer maak jij de brug tussen de hard- en software. Je verzorgt daarbij het hele plaatje, van concept tot uitvoering. Je hebt dan ook nauw contact met de klant, projectingenieurs en leveranciers. Marktonderzoeken en up-to-date zijn van de nieuwste technologieën zijn sowieso al interesses van jou en pas je dan ook graag toe in jouw dagdagelijkse job. Van persoon ben je pietje-precies, aangezien fouten in de software ook zware gevolgen kan hebben. Deze uitdagende projecten spreken jou dan ook des te meer aan. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / control engineering / mechatronica / IT / computer sciences

·        Goede kennis van C++

·        Kennis van webtechnologieën is een pluspunt

·        Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

·        Je hebt een passie voor luchtvaart 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job