Electrical project engineer

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Jouw taak als electrical engineer is ontwerpen van elektrotechnische installaties. Hierbij houd je rekening met de wensen en de eisen van de klant. Dit doe je met behulp van het aansturen van een tekenbureau en een extern studiebureau. Nadat deze af is verdedig je jouw ontwerp samen met jouw team zowel intern als naar de klant toe.

Als electrical engineer ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor CAD-tekenaars, projectleiders, werfleiders en alle andere betrokken partijen.

Je voert ook technische discussies met de leveranciers en zorgt voor de opmaak van een offerte. Indien nodig verzorg je ook een opleiding bij de klant.

Functie eisen

Wat zoeken we in een electrical engineer:

  • Je bezit een bachelor of master elektriciteit of elektromechanica
  • Een eerste ervaring is vereist
  • Je hebt een sterke affiniteit met elektromechanica
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent een echte doorzetter
  • Sterke kennis van Autocad is een pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als electrical engineer, is een van de grootste spelers in de automobielindustrie. Dankzij hun innovatieve instelling, technische know-how en team van experten kan men steeds een optimale oplossing aan hun klant bieden.

Men biedt jou als electrical engineer, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com