Electrical project engineer

MRT 25
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100150015
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als projectingenieur ga je instaan voor de uitwerking van het dossier, zowel technisch als financieel van elektrische installaties toegepast op de infrastructuur en bouwcomplexen. Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! Je behandelt dossiers zowel voor de openbare als privésector. Jij bent verantwoordelijk voor de opmaak van de ontwerpen, uitvoeringsplannen, as-builtplan en principeschema’s. Je werkt daarbij nauw samen met de ondersteunende tekenaar en de verschillende studiebureaus, zodat een conceptueel ontwerp kwalitatief omgevormd kan worden naar een uitvoerbaar project. Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op. Je houdt ook nauw contact met de projectleider en werfleider ter opvolging van de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten. Dit doe je door ook aanwezig te zijn op de werf en de nodige opmetingen, uitvoeringsdetails en aanpassingen mee te nemen ter aanpassing van het project. Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in de uitwerking van elektrische studies. Je kan wel steeds rekenen op een gedegen interne begeleiding door de ervaren calculators, tekenaars, projectleiders en werfleiders. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie / energiemanagement of gelijkwaardig door ervaring

·        Met voorkeur beschik je reeds over enkele jaren ervaring als calculator, tekenaar of projectingenieur elektriciteit / elektrotechniek. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, want je kan je hier steeds aan een interne en externe opleiding op maat verwachten!

·        Met voorkeur heb je reeds ervaring in autocad (2D en 3D) en Revit

·        Je beschikt over een gezonde dosis algemene kennis!

·        Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en verbetermogelijkheden. Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! 

·        Je bent communicatief en wordt graag sterk betrokken bij jouw projecten

·        Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

·        Met jouw kennis en analytische geest ben jij een belangrijke sleutelfiguur in het projectteam

·        Je durft initiatief te nemen en met nieuwe ideeën op de proppen te komen!

·        Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job