Electrical engineer

Geplaatst op 13 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als elektrisch tekenaar ben jij verantwoordelijk voor de studie, ontwerp en uittekenen van elektrische installaties die gebruikt worden binnen de automatisering. Deze gemaakte ontwerpen ga je dan gaan opvolgen en coördineren. En dit vanuit de werkplaats waar ze de borden bouwen alsook bij de realisaties bij de klant. Jouw ontwerpen teken je uit in EPlan P8 en Autocad.

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou als elektrisch tekenaar:

  • Je beschikt over een diploma in een technische richting (elektromechanica, elektriciteit of elektronica)
  • Je kan zeer goed overweg met EPlan P8
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Engels en/of Frans is een plus
  • Je werkt zelfstandig
  • Je denkt klantgericht

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als elektrisch ontwerper, ontwikkelt, bouwt en implementeert totaaloplossingen binnen de industriële automatisatie.

Men biedt jou als elektrisch tekenaar, naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met laptop en smartphone, een uitdaging binnen een innovatief en stabiel bedrijf. Je kan rekenen op een zeer aangename en open werksfeer waar jij het verschil kan/mag maken. Dit alles wordt aangevuld met flexibele werkuren en 12 dagen extra verlof bovenop jouw wettelijk verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com