Electrical engineer

Geplaatst op 16 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als electrical engineer neem jij de verantwoordelijkheid voor de opbouw van de installaties ter plaatse bij de klant. Aangezien het bedrijf internationaal actief is, kom je met de meest uitdagende en afwisselende projecten in aanraking. Je deinst dan ook niet terug voor buitenlandse verplaatsingen tot 80%. Je kan ook goed om met verschillende culturen, aangezien je ook ter plaatse de aansturende rol op jou neemt. Je stuurt jouw eigen team aan en zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen hiervoor zijn gedaan. Je hebt dan ook een goed overzicht en kan de nodige prioriteiten leggen. Goed afstemmen met de verschillende aannemers is hier dan ook noodzakelijk. Met de klant behoud je nauw contact en bent dan ook het aanspreekpunt ter plaatse. Je draagt veiligheid ook hoog in het vaandel.

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden:

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / automatisatie
  • Reeds een eerste relevante ervaring is een groot pluspunt
  • Je bent gepassioneerd door automatisatieoplossingen en robotica
  • Je staat open voor buitenlandse verplaatsingen tot 80%

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als electrical engineer, is een van de grootste spelers in de automobielindustrie. Dankzij hun innovatieve instelling, technische know-how en team van experten kan men steeds een optimale oplossing aan hun klant bieden.

Men biedt jou als electrical engineer, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com