Electrical Design Engineer

Geplaatst op 22 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als electrical engineer gebruik je jouw creativiteit om de vraag van de klant om te vormen naar een oplossing. Je staat in voor het ontwerpen van de elektrische borden en staat hiervoor in nauw contact met de bordenbouwer. Je gaat ook bij de klant langs voor de implementatie van je ontwerpen. Dit kan zowel in binnen- als in het buitenland zijn. Tot slot stel je ook de nodige documentatie op van het project.

Functie eisen

  • Master of bachelor in een technische richting
  • Ervaring met Eplan is een plus, maar geen must
  • Je bent een teamplayer
  • Korte buitenlandse verplaatsingen vormen geen probleem voor jou

Over het bedrijf

Onze klant specialiseert zich in systeemintegratoren op vlak van automatisatie. Hiervoor kijken ze naar de noden en het budget van de klanten en bieden ze oplossingen op maat. Hun focus ligt op industriële automatisering en de automatisatie van dit productieproces. Ze voorzien optimalisaties, robotica, nieuwe installaties... Dit steeds met de focus op veiligheid en klantvriendelijkheid. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een dynamische sfeer. Je komt terecht in een jong team met een vlotte onderlinge communicatie, ze voorzien ene goede begeleiding bij opstart en bieden uitdagende projecten bij meer ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com