E&I Technieker

Geplaatst op 22 november 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

De E&I Technieker is verantwoordelijk voor het oplossen van elektrische problemen, zoals bijvoorbeeld pannes. Ook is deze E&I Technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten, zowel preventief, als predictief. Verder bestaat je takenpakket eruit metingen uit te voeren, installaties te herstellen, opvolggegevens van interventies te registreren, enzoverder.

Je bent geboren voor techniek en droomt er al jaren van elektrische projecten te beheren. Je bent kritisch ingesteld en wil een continue verbetering van het productieproces waarborgen. Verder is deze E&I Technieker leergierig en enorm gedreven om er in te vliegen. Jij ziet namelijk geen problemen, enkel oplossingen. Je neemt hierin steeds het voortouw en krijgt je collega's makkelijk mee in je verhaal.

Functie eisen

Het begint reeds te kriebelen als je de vacature leest, en je herkent jezelf helemaal in de volgende punten:

  • Bachelor diploma: Elektromechanica, elektriciteit, mechanica, meet- en regeltechniek
  • Je hebt een eerste (stage-)ervaring in een productieomgeving
  • Je bent helemaal overtuigd van de voordelen van een 5-ploegenstelsel

Over het bedrijf

Onze klant is gelegen in de regio Mechelen en biedt jou een hoogtechnologische werkomgeving, waar je constant gestimuleerd wordt. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, wat ze tot uiting brengen door constante bijscholing. Verder bieden ze natuurlijk ook een mooi loonpakket en work-life balance.

Ze vinden het erg belangrijk dat jij voldoende uitdaging vindt in je werk en zodoende kan groeien binnen het bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com