Design Engineer

Geplaatst op 02 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als design engineer sta jij in voor het uittekenen van waterbehandelingsinstallaties voor industriële klanten. Jouw tekeningen controleer je dan a.d.h.v. de flowcharts en de voorschriften van de technische installaties. 

Functie eisen

Als design engineer:

  • heb je een technische achtergrond
  • ben je vertrouwd met piping
  • kan je zeer goed overweg met Autocad, Inventor,...
  • beheers je Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als design engineer, is gespecialiseerd in industriële waterbehandeling. Naast het plaatsen en optimaliseren kunnen ze ook instaan voor het onderhoud en herstel van de installatie.

Men biedt jou als design engineer, naast een mooie vergoeding voor jouw diensten aangevuld met maaltijdcheques en bedrijfswagen, een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een jong en ervaren team waar je kan rekenen op ondersteuning van jouw collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com