Commercieel technische binnendienst

Geplaatst op 16 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In deze functie wordt een boeiende afwisseling tussen administratie en klantencontact verzorgd. Je krijgt een technische opleiding zodat je het productgamma leert kennen en je op technisch vlak voldoende weet om de klanten te kunnen helpen. Na de inwerkingsfase sta je in voor de bestellingen, op administratief vlak geef je deze bestellingen in in het systeem en maak je bestekken op. Daarnaast voorzie je samen met je collega's een vlot klantencontact. Waar nodig steek je de handen uit de mouwen om de bestellingen zo snel mogelijk afgehandeld te krijgen.

Functie eisen

  • Opleiding en/of ervaring in klantendienst of technische sector is een plus
  • Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • Je bent resultaatsgericht, vriendelijk en analytisch

Over het bedrijf

Dit bedrijf is actief in de wasinstallaties, hogedrukreinigers en vloerreinigingsmachines. Ze zorgen, naast de verkoop van deze producten, ook voor de volledige installaties en indienststelling in het bedrijf. Hierbij voorzien ze ook het nodige toebehoren. Het bedrijf is een familiebedrijf dat in sterke groei is. Het onderlinge contact blijft wel gekenmerkt door dat van een familiebedrijf, namelijk een hechte teamsfeer met voldoende oog voor het individu. Ze voorzien opleidingen, begeleiding en ontspanning voor hun medewerkers. Kortom, een warme, familiale sfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com