Calculator

Geplaatst op 24 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator in dit bedrijf sta je in voor de prijsberekening van verschillende projecten. Samen met je team analyseer je de vraag van de klant en ga je op zoek naar een geschikte oplossing voor hen. Door je analyse wordt een lastenboek opgesteld die een goed zicht geeft op het volledige project. Deze klanten van dit bedrijf zijn werkzaam in de rail-sector en op vlak van elektromechanische machines. Je houdt ontwikkelingen in deze sector nauw in het oog zodat je de beste oplossing kan vinden voor je klanten.

De berekeningen die je zal maken zijn complex en je werkt onder druk van deadlines. Een zekere stressbestendigheid en zin voor uitdaging is dus nodig.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of een master in een technische richting
  • Je bent cijfermatig en nauwkeurig
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je behelpen in het Frans

Over het bedrijf

Dit bedrijf is actief in de seingeving en verlichting langs de straten en op autosnelwegen.

Men biedt jou als projectleider elektriciteit een functie binnen een familiale en open werkomgeving. Naast de events zoals de jaarlijkse BBQ, nieuwjaarsreceptie,… kan je rekenen op een stevig salarispakket met extralegale voordelen, 20 + 12 dagen verlof, een bedrijfswagen, maaltijdcheques,…

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com