Calculator

Geplaatst op 16 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator bestaat jouw takenpakket uit 3 grote delen. Het eerste deel bestaat uit het berekenen van de nodige materialen en hiervan de kostprijs bepalen. Het tweede deel is het aanvragen en verwerken van offertes waarbij jij op zoek gaat naar de juiste leveranciers om de prijs-kwaliteit zo goed mogelijk te bepalen. Als laatste deel stel jij het budget op die nodig is om het project in goede banen te laten verlopen. Je bespreekt telkens jouw dossier met de manager van het project. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, mechanica of elektromechanica

-    Je bent cijfermatig ingesteld

-    Nauwkeurigheid en details vormen voor jou geen enkel probleem

-    Je bent stressbestendig

Over het bedrijf

Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb jij een sterke affiniteit voor cijfers? Dan ben jij de calculator die wij nodig hebben. 

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een calculator om hun team regio Kortrijk te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit, mechanica of elektromechanica. Een sterke affiniteit met de technische wereld en cijfers is een grote troef. Als calculator weet jij als geen ander hoe je budgetten opmaakt en hoeveel een project kost.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com