JUN 20
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100216073
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb jij een sterke affiniteit met HVAC? Lees dan nu verder naar jouw droomjob! 

Je komt terecht in een familiale onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in klimaatbeheer en perslucht.

Zij zijn gekend om hun expertise in hun vakgebied. Door hun sterke kennis zijn zij zelfverzekerd en blinken ze uit in hun vak.

Momenteel is het bedrijf aan het groeien en zijn zij op zoek naar een calculator met sterke interesse in HVAC om hun team te versterken.

Voor jouw harde werk krijg jij uiteraard een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast worden er ook teamevents georganiseerd om de groepsband te versterken. 

Over de functie

Als calculator bestaat jouw takenpakket uit 3 grote delen. Het eerste deel bestaat uit het berekenen van de nodige materialen en hiervan de kostprijs bepalen. Het tweede deel is het aanvragen en verwerken van offertes waarbij jij op zoek gaat naar de juiste leveranciers om de prijs-kwaliteit zo goed mogelijk te bepalen. Als laatste deel stel jij het budget op die nodig is om het project in goede banen te laten verlopen. Je bespreekt telkens jouw dossier met de manager van het project. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, mechanica of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-    Interesse in HVAC

-    Je bent cijfermatig ingesteld

-    Nauwkeurigheid en details vormen voor jou geen enkel probleem

-    Je bent stressbestendig

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job