MEI 15
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100200036
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij een natuurlijke rekenwonder met een gezonde dosis technisch inzicht? Heb je daarbij ook nog eens een commerciële flair? Neem dan nu zeker contact op.

Onze klant is gelegen in het Waasland en heeft zich vooral toegespitst op grote privéwerken en openbare werken. Dit op vlak van transportleidingen, afvalbehandeling, zwembaden en industriële installaties.

Het bedrijf is een grote speler op de markt en bestaat bijna 100 jaar waardoor zij jou een absolute werkzekerheid kunnen bieden.

Ze zijn heel gestructureerd en er heerst een familiaal karakter binnen het bedrijf. Iedereen kent elkaar en er is een jaarlijkse traditie om een personeelsfeest te organiseren zodat elke werknemer in de bloemetjes wordt geplaatst.

Momenteel zijn zij nog verder aan het uitbreiden en zijn zij op zoek naar een gedreven calculator met een grote technisch bagage.

Jouw harde inzet wordt uiteraard beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en nog veel meer.

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het financieel project. Jij zorgt ervoor dat het project volgens plan wordt opgevolgd en stuurt bij waar nodig. Je werkt mee aan de technische studies en staat nauw in contact met de bouwheer. Naast jouw dagelijkse planning onderhandel jij ook over de leverings- en aankoopvoorwaarden. Je bouwt commerciële relaties verder uit met klanten.

Functie eisen

- Een hoger technisch diploma in elektromechanica, elektriciteit of bouwkunde

- Ervaring als calculator is een extra troef maar geen vereiste

- Kennis Frans is een pluspunt

- Een passie hebben voor berekeningen

- Een gezonde portie commerciële flair


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job