Calculator/projectleider

Geplaatst op 03 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat in voor de opvolging van de projecten bij de klant. Dit houdt in dat je de montage, opstart en testing opvolgt bij de klanten. Daarnaast voorzie je ook de aanvraag. Deze opstartfase omvat de inschatting bij de klant ter plaatste aan de hand van gemaakte plannen, het klantencontact, de inschatting van werkuren en materiaal... Tot slot sta je in voor de offertes en de berekeningen in functie van materiaal, werkuren en de prijs voor de klant.

Functie eisen

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Elektrische kennis is vereist
  • Ervaring in industriële elektriciteit is een plus!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in in industriële elektriciteit en automatisatie, en met zijn 71 jaar ervaring mogen ze zich gerust specialist noemen in de industriële elektriciteit en automatisatie. Ze zijn een gedreven KMO die werkzaam is op verschillende industriële sectoren. Ze hebben een directe communicatie met korte communicatielijnen. Daarnaast zijn ze erg mensgericht en willen ze jou ten volle opnemen in hun team, met voldoende begeleiding en ondersteuning.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com