Calculator nutsvoorzieningen

JUL 05
Gent Flex Master / PHD
04.08.2019 100150031
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als calculator kan je 3 passies combineren: engineering, bouw en economie. Je gaat namelijk instaan voor de berekening van het dossier, zowel technisch als financieel. Daarbij kom je in aanraking met de technische studie van leiding- en infrastructuurwerken. Je behandelt dossiers zowel voor de openbare als privésector. Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op. Je houdt ook nauw contact met de assistent-projectleider, projectleider en werfleider ter opvolging van de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten. Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in calculatie of nutsvoorzieningen. Je kan wel steeds rekenen op een gedegen interne begeleiding door de ervaren calculators, projectleiders en werfleiders. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica of bouw

·      Met voorkeur beschik je reeds over enkele jaren ervaring als calculator of assistent-projectleider nutsvoorzieningen. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, want je kan je hier steeds aan een interne en externe opleiding op maat verwachten!

·      Je bent cijfermatig sterk en werkt graag nauwkeurig. De grote van de projecten schrikt jou ook niet af, maar geeft juist de extra uitdaging voor de technische en financiële uitwerking hiervan!

·      Je beschikt over een gezonde dosis algemene kennis!

·      Je bent communicatief en wordt graag sterk betrokken bij jouw projecten

·      Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

·      Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job