Calculator Kortrijk

Geplaatst op 22 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de berekeningen van HVAC in ziekenhuizen en industriële gebouwen.

Als calculator sta je in voor de berekening van meerdere projecten in HVAC. De projecten situeren zich voornamelijk in ziekenhuizen, kantoorgebouwen, hotels en industriële gebouwen. Je werkt graag met Excel enkele prijsoffertes uit en je neemt telefonisch contact op met de leveranciers. Om ze deze offerte op te maken analyseer je het lastenboek. Daarnaast krijg je ondersteuning van een ervaren calculator, om de knepen van het vak te leren. 

Functie eisen

Je beschikt als calculator over een hoger technisch diploma (Bachelor – Master) Bouwkunde / Elektrotechnieken / Energietechnologie / Elektromechanica optie Klimatisatie. Daarnaast werk je graag met cijfers en Excel. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Onze klant gevestigd in Kortrijk wil graag hun team uitbreiden met een extra calculator. Je komt terecht in een gedreven team met een lage drempel. De zaakvoerder loopt graag door de gangen en is aanspreekbaar en ze hechten veel waarde aan een eigen mening hebben. Het leuke is dat je start in hun nieuw kantoorgebouw met veel glas, openlandschap maar vrij rustig. Er wordt ook een mooi loonpakket met extra legale voordelen aangeboden. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com