Calculator HVAC

Geplaatst op 02 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator bestaat jouw takenpakket uit 3 grote delen. Het eerste deel bestaat uit het berekenen van de nodige materialen en hiervan de kostprijs bepalen. Het tweede deel is het aanvragen en verwerken van offertes waarbij jij op zoek gaat naar de juiste leveranciers om de prijs-kwaliteit zo goed mogelijk te bepalen. Als laatste deel stel jij het budget op die nodig is om het project in goede banen te laten verlopen. Je bespreekt telkens jouw dossier met de manager van het project.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als calculator HVAC:

  • Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, mechanica of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Interesse in HVAC
  • Je bent cijfermatig ingesteld
  • Nauwkeurigheid en details vormen voor jou geen enkel probleem
  • Je bent stressbestendig

Over het bedrijf

Een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen. Ondanks de omvang van de organisatie kom je toch terecht in een persoonlijke en collegiale sfeer met oog voor persoonlijke- en professionele ontwikkelingsdoelen. Regelmatig worden er opleidingen geboden zodat je steeds up-to-date blijft.

Men biedt jou als calculator HVAC, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen, een ruime en uitdagende functie binnen collegiaal bedrijf waar je jezelf volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com