Calculator HVAC

Geplaatst op 22 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de berekeningen van de technieken in musea, cinema’s, etc regio Gent.

Als calculator sta je in voor de analyse van de lastenboeken, het vergelijken van prijzen in Excel en de voor- en nacalculatie van projecten. Je krijgt interne ondersteuning en opleiding van collega’s. 

Je werkt nauw samen met een team van tekenaars, werfleiders en projectleiders. 

Functie eisen

Als calculator HVAC ben sterk geïnteresseerd in duurzame energietechniek. Een technische opleiding (master - of bachelor Elektriciteit - bouwkunde) heb je op zak. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • Cijfermatig en nauwkeurig
  • Specialisatie in ventilatie en klimatisatie is een pluspunt.
  • Kennis van statische en dynamische verwarmings- en verluchtingssystemen en warmtekrachtkoppelingen.


Over het bedrijf

Als calculator HVAC kom je terecht in een gedreven omgeving waarbij complexiteit, ondernemerschap en innovatie nooit veraf zijn. Ze zijn gespecialiseerd in HVAC van grote projecten voor industriële en openbare projecten, o.a. rust- en ziekenhuizen, scholen, fabrieken, cinema’s etc. In deze projecten verzorg je de automatisatie van HVAC, aerolische en hydraulische installaties. Dit in de regio Oost- en West-Vlaanderen, hun hoofdkantoor is gevestigd in Gent.

Je kan gebruik maken van heel wat opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Tevens bieden ze een marktconform salaris met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com