Calculator HVAC

Geplaatst op 16 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator kan je 4 passies combineren: engineering, bouw, economie en ecologie! Je gaat namelijk instaan voor de berekening van het dossier, zowel technisch als financieel. Daarbij kom je in aanraking met de technische studie van HVAC. Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! Je behandelt dossiers zowel voor de openbare als privésector. Jij bent verantwoordelijk voor de opmaak van de ontwerpen, uitvoeringsplannen, as-builtplan en principeschema’s. Daarvoor bereken je de warmteverliezen, dimensie van leidingen, luchtkanalen, materiaalgebruik, ventilatiedebieten,… Je maakt prijsoffertes op naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze ook nauw op. Je houdt ook nauw contact met de assistent-projectleider, projectleider en werfleider ter opvolging van de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten. Dit doe je door ook aanwezig te zijn op de werf en de nodige opmetingen, uitvoeringsdetails en aanpassingen mee te nemen ter aanpassing van het project. Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in calculatie of HVAC. Je kan wel steeds rekenen op een gedegen interne begeleiding door de ervaren calculators, projectleiders en werfleiders. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie

·        Met voorkeur beschik je reeds over enkele jaren ervaring als calculator of assistent-projectleider HVAC. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, want je kan je hier steeds aan een interne en externe opleiding op maat verwachten!

·        Je bent cijfermatig sterk en werkt graag nauwkeurig. De grote van de projecten schrikt jou ook niet af, maar geeft juist de extra uitdaging voor de technische en financiële uitwerking hiervan!

·        Je beschikt over een gezonde dosis algemene kennis!

·        Je hecht daarbij sterk belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen! 

·        Je bent communicatief en wordt graag sterk betrokken bij jouw projecten

·        Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

·        Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler op de markt. Zij behandelen steeds kwalitatieve en innovatieve projecten op vlak van HVAC, aansturing van HVAC en elektriciteit. Hun specialiteit ligt op de klasse 8 projecten, voornamelijk voor de industrie. Dit houdt industriële bedrijven, grote kantoorgebouwen, hotels, .. in. Je komt terecht in een gedreven en dynamisch team. Ze vallen onder een grote groep, waardoor de nodige budgetten en structuur aanwezig is, maar ze ook de uitdagendere projecten kunnen binnenhalen. Het bedrijf zelf is kleiner en familialer, waardoor er een goede collegiale sfeer hangt. De operations manager vindt het ook steeds belangrijk om de sollicitatiegesprekken zelf te houden, zodat hij weet welk vlees hij in de kuip heeft. Aan valse beloftes maken doet het bedrijf niet mee. Ze staan voor kwaliteit en leveren ook wat afgesproken is én meer! Nieuwe mensen binnen het bedrijf kunnen zich aan een goede interne opleiding op maat verwachten, maar er worden ook de middelen verschaft om externe opleidingen te volgen. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren kunnen de collega’s eens samenkomen! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com