Calculator Elektriciteit

Geplaatst op 27 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als Calculator elektriciteit zal je technische oplossingen voorstellen die aan de eisen van de klant voldoen. Je zal materiaalprijzen aanvragen en vergelijken, installatietijden inschatten en mee de prijszetting bepalen. Tot slot stel je offertes op en documenteer je deze. 

Functie eisen

·        Je behaalde min. een bachelor Elektromechanica  

·        Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring in elektriciteit

·        Je bent communicatief en commercieel ingesteld

·        Je hebt een zeer goede kennis Nederlands. Elke andere taal is een plus.

Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com