C++ Embedded Developer

Geplaatst op 31 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Samen met je team sta je als embedded developer in voor de uitbreiding van het softwareplatform. Je ontwikkelt deze software op maat van de wensen van de klant.

Je staat met je team eerst in voor de ontwikkelingsfase. Nadien implementeren jullie de ontwikkelde software en staan jullie ook in voor de testing. Bij eventuele problemen passen jullie de software aan. De focus als software developer ligt echter op de ontwikkelingsfase.

Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd als ingenieur en je hebt kennis van programmeren
  • Je hebt kennis van C++, Python, OO concepts
  • Je bent leergierig

Over het bedrijf

Onze klant is een organisatie die zich bezighoudt met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van elektronische en mechatronische systemen. In hun R&D-afdeling in West-Vlaanderen ontwikkelen ze innovatieve technologie op maat van de specificaties van de klant. Hun producten bevinden zich op het gebied van human machine interfaces, controllers en touchapparaten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com