C++ Embedded Developer

Geplaatst op 28 november 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Samen met je team sta je als embedded developer in voor de uitbreiding van het softwareplatform. Je ontwikkelt deze software op maat van de wensen van de klant. Daarnaast volg je het gehele proces, van de ontwikkeling tot de implementatie en het testen van de software.

Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd als ingenieur en je hebt kennis van programmeren
  • Je hebt kennis van C++, Python, OO concepts
  • Je bent leergierig

Over het bedrijf

Onze klant is een organisatie die zich bezighoudt met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van elektronische en mechatronische systemen. In hun R&D-afdeling in West-Vlaanderen ontwikkelen ze innovatieve technologie op maat van de specificaties van de klant. Hun producten bevinden zich op het gebied van human machine interfaces, controllers en touchapparaten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com