Business Developer

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als Business Developer ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van een nieuwe markt. Je werkt volledig zelfstandig om een business uit te bouwen in het buitenland. Je rapporteert rechtstreeks aan het management en werkt nauw samen met de collega’s die vanuit België opereren. Je zorgt zelf dat al jouw administratie en organisatie in orde is. Dit wil zeggen: het zoeken van overnachting, het prospecteren van nieuwe klanten en het rekruteren van nieuwe werkkrachten. Daarnaast zoek je contact op met netbeheerders, overheidsinstanties en leveranciers zodat je als Business Developer technisch en juridisch op de hoogte bent over hoe je je business kan uitbouwen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou:

  • Je hebt minstens een bachelor of master als industrieel ingenieur
  • Je bent een organisator en kan goed om met administratie
  • Je bent zeer communicatief in het Nederlands, Frans en Engels
  • Je hebt minstens 5 jaar technische of sales ervaring
  • Je kan goed overweg met Ms Office

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als Business Developer, is een Belgische leverancier en installateur van zonnepanelen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren zonnepanelen op projecten zoals industrie- en landbouwgebouwen. En dit voor vooral middelgrote en grote installaties.

Men biedt jou als Business Developer, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een zeer uitdagende functie binnen een dynamische en georganiseerde werkomgeving. Je wordt omringd door een team van specialisten in hun vak waar je steeds kan op terugvallen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com