Building automation engineer

MEI 20
Gent Flex Bachelor
31.08.2019 100211863
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een aannemer dat totaalprojecten op vlak van HVAC en elektriciteit behandelt. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een gedreven, dynamisch en aangenaam team. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Ze wijzen jou steeds een peter/meter toe, zodat je de knepen van het vak leert. Mogelijkheden om door te groeien naar werfleider of projectleider is zeker mogelijk! Ze bieden opleidingen op maat aan en juichen interne doorstroom juist toe! Over de functie

Als building automation engineer ga je voornamelijk in KNX en programma’s eigen aan het bedrijf de volledige programmatie en visualisatie van het project gaan uitwerken. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider en werfleider. Ter voorbereiding van het project ga je ook eerst op de werf aanwezig zijn, zodat je de nodige praktische invulling en benodigdheden hebt ter uitwerking. Ook de installatie ga je mee opstarten en coördineren op de werf. Je behandelt het project dus effectief van A tot Z met de combinatie van theorie en praktische uitwerking.

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma energietechnologie, maar ook de opleidingen elektromechanica / klimatisatie / elektronica-ICT komen hierbij in aanmerking.

·        Het bedrijf voorziet steeds een opleiding op maat, maar relevante werkervaring of een vervulde stage of thesis vormen ook een mooi pluspunt.

·        Als je reeds relevante werkervaring bezit, kan je sneller doorstromen naar de functie van ervaren domotica programmeur, waarbij je de grotere en uitdagendere projecten behandelt

·        Je hebt een passie voor gebouwautomatisatie en energie-efficiëntie 


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job