Automatisatie ingenieur

Geplaatst op 28 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Automatisatie ingenieur sta je in voor de opmaak van project specificaties om de meest optimale automatiseringsoplossing te definiëren. Je zal de verwachtingen van de klanten analyseren en werkt oplossingen uit voor geïntegreerde controlesystemen, industriële netwerken en netwerk architecturen. De automatisatie ingenieur voert werfbezoeken uit om bestaande systemen te inventariseren en zoekt naar optimalisaties. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de budgetten en de projectplanning. Als automatisatie ingenieur ben je zelf ook verantwoordelijk voor het opvolgen van de testen en zelf uitvoeren van de kwalificatie testen.

Functie eisen

Een automatisatie ingenieur bij ons heeft:

·        Een master diploma en kan beroepen op minimum 3 jaar relevante ervaring

·        Praktische ervaring met Siemens automatisatie systemen : S7 & WinCC

·        Een aantal belangrijke competenties die het succesvol werken tijdens de verschillende fases van projecten mogelijk maken, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht

·        Praktische technische kennis (hands-on) van industriële communicatie (Ethernet, Profibus, Profinet, RS232,…)

Over het bedrijf

Onze klant is een ingenieurs- en architectenbureau waar 120 medewerkers aan de slag zijn. Het is een familiebedrijf dat oplossingen op maat aanbiedt en liefst met hun klanten een lange-termijn relatie aangaat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com