Automation engineer

JUN 03
Gent Flex Master / PHD
03.07.2019 100206433
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gezien als de uitvinder in de sector op vlak van machinebouw en automatisatieoplossingen. Het project wordt volledig op maat van de klant uitgerold. Binnen het bedrijf heerst er een vlakke structuur, goede sfeer en weinig verloop. Dit komt door de uitdagende en afwisselende projecten, vrijdag samen een pintje gaan drinken en regelmatig op uitstap te gaan. Ze richten zich ook steeds op de nieuwste technologieën en deze interesse in techniek voel je bij iedereen aan. Voornamelijk behandelen ze projecten toegepast op de automotive sector of logistieke oplossingen. Daartoe beperken ze zich echter niet en behandelen ze door hun expertise ook projecten toegepast op de procesindustrie. 


What's in it for you?

  • Met verschillende programma's leren werken, met robotica als aanvulling!
  • Een takenpakket op jouw maat
  • Uitdagende en afwisselende projecten, waarbij er steeds van een blanco blad wordt vertrokken
  • De mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid op te nemen
  • Aantrekkelijk salaris, aangevuld met een wagen en flexibele uren!
  • Een topsfeer met korte communicatielijnen

Over de functie

Het bedrijf combineert de machinebouw, automatisatie en robotica volledig op maat van de klant! Hierdoor kom je als automation engineer dan ook in aanraking met steeds nieuwe en uitdagende projecten. Je behandelt bij hun ook het volledig plaatje van het project.


Je gaat de programmatie volledig gaan uitwerken, maar je voert ook verschillende testfases in het atelier uit. Op deze manier kan een kwalitatieve opstart naar de klant verzekerd worden. De betrokkenheid bij de opstart van het project is afhankelijk van jouw voorkeur. Bij moeilijkheden van de automatisatie moet je wel te hulp schieten, aangezien het jouw project is en jij het beste de moeilijkheden kan inschatten. Heb je eerder voorkeur om steeds bij de opstart aanwezig te zijn, is dit zeker ook mogelijk! Het bedrijf houdt rekening met jouw voorkeuren en past dit toe op de interne mogelijkheden. Je gaat steeds een peter/meter toegewezen krijgen die jou de kneepjes van het vak leert. Hij gaat jouw technisch en persoonlijk gaan begeleiden. Je kan natuurlijk ook veel steun verwachten van jouw team en de projectleider! Op deze manier sta je er bij iedere stap in het project niet alleen voor!

Functie eisen

·      Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / automatisatie

·      Je kan reeds overweg met PLC Siemens Step 7 of TIA portal door ervaring of tijdens een stage of thesis

·      Je bent gebeten door automatisatieoplossingen

·      Je bijt jou graag vast in een project en je staat open om andere programma’s aan te leren

·        Je hebt een passie voor automatisatie en machinebouw

·        Je kan jezelf vinden in de familiale sfeer in combinatie met de uitdagende en afwisselende projecten 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job