Automation engineer brouwerij

Geplaatst op 22 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de machines. Je programmeert en configureert dit zelfstandig. Jij neemt echt ownership over het elektrische luik! Aangezien het bedrijf de projecten van A tot Z behandelen, geef je ook opleiding over de werking van de machine en kan je nadien nog technische ondersteuning aanbieden.

Functie eisen

Wat willen we in jou als automation engineer terugvinden:

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica of elektrotechniek.
  • Je beschikt reeds over relevante ervaring, waarbij je met Siemens S7 en Eplan hebt gewerkt.
  • Je doet graag jouw werkbroek aan en deinst er niet van terug om de handen uit de mouwen te steken.

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als automation engineer, is een West-Vlaamse onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het brouwen van hoge gistingsbieren. Ze hebben de keuze gemaakt voor minder maar beter bier, welke door de consument zeker geapprecieerd wordt. Daarbij vielen ze dan ook in de prijzen bij internationale wedstrijden.

Men biedt jou als automation engineer, naast een correcte verloning, een leuke en toffe job binnen een familiale werkomgeving.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com