Application Engineer

Geplaatst op 15 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In jouw functie als application engineer ga jij binnen de robotica en mechatronica in een industriële omgeving instaan voor bieden van ondersteuning aan collega’s en klanten. Tijdens de verkoopfase analyseer je het project samen met de verkoper en programmeer, test en simuleer je de gevraagde applicaties. Daarnaast zal je tijdens de aftersales technische ondersteuning bieden omdat je klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.

Functie eisen

Wat willen we in jou als application engineer terugvinden?

  • Je hebt een diploma elektromechanica of elektronica
  • Zowel schoolverlaters als mensen met ervaring komen in aanmerking
  • Kennis van PLC's is een troef
  • Je staat open voor korte verblijven in het buitenland (BeNeLux)
  • Je bent communicatief in het Nederlands en durft Frans en/of Engels spreken

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als application engineer, is een belangrijke internationale groep actief in de industriële automatisering (mechatronica). Hun technische expertise en constante nieuwsgierigheid motiveert hen om de meest veelzijdige oplossingen en toepassingen te ontwikkelen. En deze toepassingen worden gebruikt over de gehele Benelux, waar ook jij op verplaatsing aanpassingen kan uitvoeren.

Je komt als application engineer terecht in een jong en hecht team waar je op ondersteuning en een doorgedreven opleiding kan rekenen. Daarbij komend krijg je, naast 12 dagen extra verlof, een mooi salarispakket met vele extra's.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com