Afdelingsverantwoordelijke metaalsector

Geplaatst op 02 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als afdelingsverantwoordelijke neem je de leiding over jouw team. Na het in contact komen met klanten maak je prijsoffertes op welke je met jouw commerciële flair laat goedkeuren. Je stuurt de productie aan en begeleid de arbeiders in hun dagdagelijkse taak. Je stuurt bij waar nodig met het oog op een hoge efficiëntie en rendabiliteit. Je houdt de inkomsten en kosten nauwlettend in de gaten en geeft een extra duwtje om de vooropgestelde budgetten te halen.

Functie eisen

Als afdelingsverantwoordelijke:

  • Je hebt een bachelor of master industrieel of burgerlijk ingenieur
  • Je hebt reeds ervaring met CNC, draaien en frezen
  • Je bent een leidinggevend persoon
  • Je bent communicatief in het Nederlands en kan je verstaanbaar maken in het Frans en Engels
  • je bent commercieel aangelegd

Over het bedrijf

Onze klant waar jij terecht kan als afdelingsverantwoordelijk is een metaalverwerkingsbedrijf. Naast plaatverwerking en laswerken heeft men recent ook een afdeling voor verspaning opgericht. Zo kan men hun klanten alle oplossingen op maat bieden, van onderdelen tot afgewerkte constructies. En dit zowel in staal als in inox en aluminium.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com