Afdelingsverantwoordelijke automatische lijn

Geplaatst op 13 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat in voor de coördinatie en het vlot laten verlopen van de automatische productielijnen. Je zorgt dat deze lijnen op een veilige manier en met een hoog rendement draaien. Hiervoor zorg je voor de juiste personeelsbezetting, treed je op indien er zich storingen voordoen, verzeker je een kwaliteitscontrole door de operatoren. Kortom, je bewaakt de veilig, productiviteit en efficiëntie.

Functie eisen

  • Je hebt een technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring of interesse in het aansturen van mensen
  • Je bent organisatorisch sterk en je hebt ene goed technisch inzicht

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in staalverwerking, zij hebben hiervoor een zeer grote vestiging in Vlaanderen, maar ook onder andere in Tsjechië. Het is dus een KMO die ondertussen internationaal uitgegroeid is. De communicatie in het bedrijf is zeer open en mensgericht: ze hanteren de communicatiestijl van een familiebedrijf en gaan ook op die manier om met hun medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com