3D tekenaar voor de metaalsector

Geplaatst op 07 januari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van verschillende projecten. Naargelang de wensen van de klant zal je een nieuw ontwerp samenstellen of vertrek je van hun ontwerp. Naast het ontwerpen zal je ook instaan voor de theoretische werkvoorbereiding. 

Functie eisen

Een technisch tekenaar bij onze klant is in het bezit van een bachelor diploma in een technische richting. Ervaring is mooi meegenomen maar geen must. Passie en vol overgave willen ontwerpen is veel belangrijker. Verder beschik je over de nodige kennis omtrent metaalbewerking en kan je tekenen in SolidWorks.

Over het bedrijf

Onze klant is een grote speler op de markt van fijn plaatwerk. Door hun uitgebreid machinepark kunnen ze haast elke bewerking aan. Ze zijn actief in sectoren als machinebouw, farmacie, voeding, algemene industrie, interieur, bouw, design,…


Ze bieden jouw een vaste functie als technische tekenaar aan. Daarbij een loon en extra legale voordelen gepaard aan je ervaringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com