3D Modeller

Geplaatst op 16 december 2019

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als 3D modeller help jij, uiteraard, mee aan het modelleren van verschillende technische installaties. Deze technische installaties worden gebruikt bij infrastructuurprojecten (beweegbare bruggen, pompstations, stuwdammen en sluizen,… Je neemt deel aan brainstorm en overlegsessies met klanten en projectpartners waarna je met deze informatie opnieuw aan de slag gaat. Je werkt dit zelfstandig uit en rapporteert aan het projectmanagement.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou:

  • Je hebt een bachelor elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je bent een kei met Autocad, Revit en/of Tekla
  • Je kan vlot overweg met Ms Office
  • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer
  • Je hebt een oog voor detail en bent nauwkeurig

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als 3D Modeller, is actief in de nutsvoorziening en telecomwereld. Ze plaatsen en onderhouden elektromechanische installaties, verlichting langs de baan en signalisatie.

Men biedt jou als 3D modeller, naast een aantrekkelijk salarispakket, een innovatieve en uitdagende functie binnen een familiebedrijf. Je komt terecht in een vlakke structuur waar directe communicatie en coaching voorop staan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com