(Junior) projectleider HVAC

Geplaatst op 12 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een grondige introductie in het bedrijf en de functie, sta je in voor het aansturen van een projectteam (werfleiders, techniekers, onderaannemers...). Je hebt ook de verantwoordelijkheid over de de volledige voorbereidende fase (planning, budgettering,...). Deze voorbereidende fase is de basis voor de verdere uitvoering van het project. Je volgt de uitvoering van het project op, je bent het aanspreekpunt op vlak van technische besprekingen voor externe stakeholders zoals architecten, studiebureau...

Functie eisen

  • Bachelor of master in een technische richting
  • Kennis van HVAC is een enorme troef
  • Je werkt planmatig en bent organisatorisch sterk

Over het bedrijf

Een super leuk en gerenommeerd bedrijf actief in Oost- en West-Vlaanderen, dat is waar je terecht komt! Niet enkel je collega's zijn nauw met jou betrokken, ook de zaakvoerder is steeds aanwezig en zal altijd het nodige doen om jou een persoonlijk én professioneel ontwikkelingsplan voor te schotelen met doelstellingen en opleidingen op maat van jouw wensen, ambities, ervaring en huidige functie. Jouw functie biedt voldoende variatie en mogelijkheid tot eigen inbreng bij de uitvoering van jouw projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com