(Elektrisch) Tekenaar/ werkvoorbereiding

Geplaatst op 13 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Naast het ontwerpen van elektrische installaties (in Eplan en Autocad) komt bij deze functie ook de taken van een werkvoorbereider. Dit houdt in dat je ook offertes opmaakt, bestellingen plaatst, de technische documentatie voorziet... Indien je interesse hebt in IT, kan je hierin ook verantwoordelijkheden opnemen. Dit bedrijf biedt een zeer brede en gevarieerde functie die verschillende aspecten van de job van tekenaar en werkvoorbereider combineert.

Functie eisen

  • Elektrische kennis
  • Een eerste ervaring is een plus
  • Hands-on en stressbestendig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is begonnen met oplossingen op maat in de agrosector. Ze maakten een sterke groei door, en ondertussen zijn ze naast de agro in een zeer brede range van andere sectoren actief, dit gaat van afzuigsystemen, ventilatie en ontstoffing tot automatisatie en metaalconstructie. Ze bieden nog steeds maatwerk en oplossingen op maat van de klant. Hierdoor is geen enkel project hetzelfde en kunnen ze een zeer grote afwisseling in de job aanbieden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com