Young graduate HVAC

Geplaatst op 17 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Leer verschillende functies en takken kennen binnen de HVAC en (hernieuwbare) energie door als trainee projectleider te starten!

Met een passie voor HVAC en hernieuwbare energie, leer jij iedere functie kennen binnen deze uitdagende en opkomende sector! Wat houdt dit juist in? HVAC betekent heating, ventillation en airconditioning. Je komt dus in contact met stook- en verwarmingsketels, luchtkanalen, luchtbehandeling, ventilatie en koeling. Dit wordt breder getrokken naar de hernieuwbare energietechnieken, zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers, zonnepanelen, … De energie-efficiëntie binnen het gebouw komt ook aan bod door de gebouwbeheersystemen. Heel veel technieken dus om te leren kennen!

Functie eisen

Je bent al helemaal WHOOHOO van deze sector, maar weet je nog niet juist wat je hierin wil doen? Het bedrijf laat jou in aanraking komen met verschillende functies, zodat jij na 1 à 2 jaar perfect weet wat je het liefste doet en waar jij ook het sterkste in bent! Het trainee-programma wordt op jouw maat in elkaar gestoken! Binnen dit programma krijg je ook de keuze of je naar de algemene HVAC, elektriciteit, aansturing van HVAC of gebouwbeheersystemen wil gaan. 

Wie ben jij?

·        Allereerst ben jij ambitieus, leergierig en heb jij vooral heel veel goesting om jouw eerste job te starten!

·        Je studeert af in 2019 / 2020 met een hoger technisch diploma bouwkunde / elektromechanica / klimatisatie / energietechnologie / energiemanagement / elektrotechniek

·        Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen!

·        Je hebt een sterke interesse in HVAC en (hernieuwbare) energie

·        Je bent helemaal WHOOHOO en je kijkt ernaar uit om iedere dag met heel veel plezier naar jouw werk te vertrekken! 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

·        Je behandelt voornamelijk werven in Oost-Vlaanderen, met de rand van Antwerpen en Vlaams-Brabant

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com