Young graduate energie

Geplaatst op 17 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Word nu expert in deze boeiende sector door een uitgebreid en afwisselend opleidingsprogramma, waarbij jij jouw groeipatroon bepaalt!

Kom jij net van de schoolbanken en heb je de ambitie om expert te worden in deze boeiende sector? Bij dit bedrijf krijg je de kans om jou ten volste te ontplooien! Je start in een heel uitgebreid en afwisselend opleidingsprogramma. Aangezien je als pas afgestuurde niet 100% kan weten wat jou praktisch ligt, laten ze je verschillende facetten ontdekken. Ze trekken dit door naar de verschillende specialisaties en takenpakketten. Dit houdt in: technisch tekenen, materialen bestellen, offertes opvragen, calculaties, programmatie, werfbezoeken, - opstarten en -opvolgingen, maar ook de werfvergaderingen meevolgen. Je komt daarbij steeds onder een ervaren werknemer te staan, die jou de kneepjes van het vak leert. Op deze manier kan jij samen met het bedrijf bepalen waar jouw sterktes en interesses liggen. Zo gaan jullie samen bepalen waar jij vervolgens naartoe wilt en gaan ze jou hierin specifieker opleiden. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde / elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek / klimatisatie / energiemanagement / ...

·        Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen

·        Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·        Je hebt een passie voor HVAC / energieoptimalisatie / domotica / elektriciteit / aansturingen / … 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com