werkvoorbereider

Geplaatst op 17 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als werkvoorbereider werk je mee aan prestigieuze en innovatieve projecten. Je staat in voor de voorbereiding en opvolging van het project. Je wordt 100% ingezet op de werven en werkt mee aan 1 of 2 projecten. Je geeft gevolg aan de taken die die je krijgt toegewezen van de werfleider en projectleider. Je bereidt de inkoop van goederen en diensten voor. Ook werk je de uitvoeringsmethodes uit en maak je de werkbegrotingen zoals gevraagd. Je stuurt arbeiders en onderaannemers mee aan en volgt dit verder op. .Binnen deze functie wordt je vanuit het bedrijf gestimuleerd op door te groeien naar een hogere functie.


Functie eisen

  • Je hebt een graduaat bouwkunde of industrieel / burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • Ervaring is een pluspunt, maar schoolverlater komen zeker ook in aanmerking
  • Kennis van MS Project is een meerwaarde
  • Stressbestendig, assertief en teamspeler zijn termen die jou beschrijven

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer klasse 8 die experts zijn in grote bouwprojecten. Dit voornamelijk in residentiële bouw. Er heerst een familiale sfeer die een nonsensaanpak hanteert.

Binnen deze functie krijg je van het bedrijf alle ruimte om door te groeien naar een functie als werfleider of projectleider. Je ontvangt een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen of e-bike, maaltijdcheques , laptop gsm en verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 487 995 259 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com