Werkvoorbereider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de efficiënte uitvoering van beton- en infrastructuurwerken.

Als werkvoorbereider sta je in voor meerdere projecten tot een goed einde te brengen. Dit doe je door het analyseren van het aanbestedingsdossiers de juiste onderaannemers te zoeken die een meerwaarde betekenen voor het project. Dit betekent ook het opmaken van technische fiches, samen met aankoop en de werfleiders. Vervolgens dien je deze technische fiche in bij de bouwheer. Bovendien visualiseer je het voorstel in Autocad en stel je samen een asbuild-dossier op.

Functie eisen

Als werkvoorbereider beschik je over een master bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Je vormt een spilfiguur tussen de werfleider en de interne dienst, dit om projecten zo efficiënt mogelijk op te leveren. Je bent ordelijk en organisatorisch ingesteld.

Over het bedrijf

Je komt als werkvoorbereider terecht in een mensgerichte organisatie met oog voor persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn gespecialiseerd in beton- en infrastructuurwerken regio Kortrijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com